The Art Competition ภาษาอังกฤษ ม4

 

In the small town of Greenwood, the annual art competition was the highlight of the year for the local high school students. Among them was Emma, a shy but incredibly talented artist. She had never entered the competition before, fearing her work wasn’t good enough.

This year, her art teacher, Mr. Thompson, noticed her talent and encouraged her to participate. Emma decided to take the challenge, painting a beautiful landscape of Greenwood. She spent weeks perfecting her piece, pouring her heart and soul into every brushstroke.

On the day of the competition, Emma’s painting was displayed alongside works of other students. People were amazed by the details and the emotions her painting conveyed. Emma was nervous but proud of her accomplishment.

To her surprise, Emma won the first prize. The judges were impressed by her skill and the originality of her work. Winning the competition boosted Emma’s confidence. She realized that her fear of not being good enough was unfounded.

The victory was not just a personal achievement for Emma; it inspired other shy and hesitant students to pursue their passions. Emma’s journey taught her that taking risks and believing in oneself are essential for growth and success.

 

ในเมืองเล็กๆ ที่ชื่อกรีนวูด การประกวดศิลปะประจำปีเป็นจุดสูงสุดของปีสำหรับนักเรียนมัธยมปลายในท้องถิ่น หนึ่งในนั้นมีเอ็มม่า ศิลปินที่ขี้อายแต่มีความสามารถอย่างไม่น่าเชื่อ เธอไม่เคยเข้าร่วมการประกวดมาก่อน เพราะกลัวว่าผลงานของเธอจะไม่ดีพอ

ปีนี้ ครูศิลปะของเธอ นายทอมป์สัน สังเกตเห็นความสามารถของเธอและได้ให้กำลังใจให้เธอเข้าร่วมการประกวด เอ็มม่าจึงตัดสินใจรับความท้าทาย โดยวาดภาพทิวทัศน์ของกรีนวูดอย่างสวยงาม เธอใช้เวลาหลายสัปดาห์ในการปรับปรุงผลงานของเธอ ใส่หัวใจและวิญญาณในทุกการแตะของแปรง

ในวันของการประกวด ผลงานภาพวาดของเอ็มม่าได้รับการจัดแสดงควบคู่กับผลงานของนักเรียนคนอื่นๆ ผู้คนประทับใจในรายละเอียดและอารมณ์ที่ภาพวาดของเธอสื่อถึง เอ็มม่ารู้สึกประหม่าแต่ภูมิใจในสิ่งที่เธอทำได้

เธอตกใจเมื่อได้รับรางวัลอันดับหนึ่ง กรรมการประทับใจในความสามารถและความเป็นเอกลักษณ์ของผลงานของเธอ ชัยชนะในการประกวดได้เพิ่มความมั่นใจให้เอ็มม่า เธอรู้ว่าความกลัวที่จะไม่ดีพอของเธอเป็นเพียงความคิดที่ไม่มีมูล

ชัยชนะไม่เพียงแต่เป็นความสำเร็จส่วนตัวของเอ็มม่าเท่านั้น แต่ยังเป็นแรงบันดาลใจให้กับนักเรียนที่ขี้อายและลังเลอื่นๆ ในการติดตามความหลงใหลของพวกเขา เอ็มม่าได้เรียนรู้ว่าการเสี่ยงและการเชื่อมั่นในตัวเองเป็นสิ่งสำคัญสำหรับการเติบโตและความสำเร็จ

 

แบบทดสอบภาษาอังกฤษออนไลน์

 

 

Questions 

 1. The annual art competition was held in the town of ________.
 2. Emma was a talented ________.
 3. Her art teacher, Mr. Thompson, encouraged her to ________ in the competition.
 4. Emma painted a ________ of Greenwood for the competition.
 5. Winning the competition helped Emma overcome her fear of ________.

 

 1. การแข่งขันศิลปะประจำปีจัดขึ้นที่เมือง ________
 2. เอ็มม่าเป็นคนมีพรสวรรค์ ________
 3. มิสเตอร์ทอมป์สัน ครูสอนศิลปะของเธอสนับสนุนให้เธอ ________ ในการแข่งขัน
 4. เอ็มมาวาดภาพ ________ ของกรีนวูดสำหรับการแข่งขัน
 5. การชนะการแข่งขันช่วยให้เอ็มมาเอาชนะความกลัวของเธอในเรื่อง ________

 

Answers:

 1. Greenwood – The annual art competition was held in the town of Greenwood.
 2. Artist – Emma was a talented artist.
 3. Participate – Her art teacher, Mr. Thompson, encouraged her to participate in the competition.
 4. Landscape – Emma painted a landscape of Greenwood for the competition.
 5. Not Being Good Enough – Winning the competition helped Emma overcome her fear of not being good enough.

 

 1. กรีนวูด – การแข่งขันศิลปะประจำปีจัดขึ้นที่เมืองกรีนวูด
 2. ศิลปิน – เอ็มม่าเป็นศิลปินที่มีพรสวรรค์
 3. เข้าร่วม – มิสเตอร์ทอมป์สัน ครูสอนศิลปะของเธอสนับสนุนให้เธอเข้าร่วมการแข่งขัน
 4. ภูมิทัศน์ – เอ็มมาวาดภาพทิวทัศน์ของกรีนวูดสำหรับการแข่งขัน
 5. ไม่ดีพอ – การชนะการแข่งขันช่วยให้เอ็มมาเอาชนะความกลัวที่จะไม่ดีพอได้

 

©eng-language.com

Log in with your credentials

Forgot your details?